Leerplekken BBL / BOL

 In Vacature

Stage leerplekken BBL / BOL voor 1e, 2e, of 3e jaars horeca studenten

Keuken:
Als BBL / BOL stage leerling ondersteun je onze koks in het maken van top gerechten waar jouw gasten voor terugkomen! Soms in een rustig tempo, soms onder druk van veel tegelijk moeten. Maar het eindproduct dat uit jouw handen komt is altijd smaakvol en perfect.
Je leert alles wat er in een moderne keuken gedaan moet worden.

Bediening:
Je lacht van nature. Onze medewerkers in de bediening brengen niet alleen het eten en drinken naar de tafels, maar ook een lach! Jij bent dus als BBL / stage medewerker de onmisbare schakel tussen een mooi gerecht en het genieten door onze gasten.
Hier word je begeleid in alles wat je moet weten om een perfecte gastvrouw of gastheer te worden!

Over ons:
Restaurant HJ’57, een gezellig restaurant in ’s-Heerenberg. Een leuk klein modern bedrijf waar de gast centraal staat. Waar genieten de reden is waarom gasten terugkomen. Jij kunt daar in belangrijke mate een steentje aan bijdragen.

Wij zijn al jarenlang een erkend leerbedrijf, en hebben in die periode al goede koks en gastvrouwen en -heren afgeleverd aan de maatschappij. Daar wil jij bij horen!

Met de nadruk op gezellig en leuk werken, leer je hoe je de gast kunt verwennen en er voor kunt zorgen dat deze terugkomt. Voor jouw product, voor jouw toekomst!

Interesse? Stuur een mail met CV naar:

Patrick@HJ57.nl
Of
Nico@HJ57.nl

Recent Posts
teamfoto Smouzen