wie, wat, waar is HJ’57?

even voorstellen

GASTVRIJHEID met hoofdletters, het belangrijkste product dat we onze gasten bieden bij ons restaurant in ‘s-Heerenberg. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. Restaurant HJ’57 heeft een mooie reputatie opgebouwd als het om deze twee ingrediënten gaat. Schitterend! Na wandelen in de bossen van Montferland omgeven door de dorpen Zeddam, Beek en Stokkum is dit een mooie plek om te lunchen of dineren.

Onze koks koken ook met schitterende ingrediënten zodat de gast altijd op een lekkere maaltijd kan rekenen! Gehuisvest in een meer dan 100 jaar oud pand, sfeervol ingericht. De gast voelt zich direct thuis bij ons restaurant in ‘s-Heerenberg.

Parkeren is gratis en binnen 25 meter! Uw hond is, aangelijnd, van harte welkom!

HJ’57

terrassen

’s-Heerenberg is de enige Kasteelstad in Nederland met stadsrechten sinds 1379. Na een bezoek aan Huis Bergh kun je lekker uitrusten in het gezellige en mooie centrum. Hier vind je ook het terras van Restaurant HJ’57 Wow, dit terras mag terras genoemd worden. De ligging is heerlijk, met zicht op de markt, de stad en de voorbijgangers.

diversiteit terassen

Het “boven terras” en het “onder terras” onder een grote mooie plataan. Totaal zo’n 150 zitplaatsen waar gasten van koffie tot en met diner terechtkunnen. Een mix van loungebanken en gewone tafels en stoelen.

Een terras waar iedereen zich direct thuis voelt. Dat is ook grotendeels te danken aan de medewerkers die we hier treffen. ‘Alstublieft, uw verse muntthee. Geniet ervan!’, hoort een gast als zijn bestelling gebracht wordt. Het lijken details, maar deze maken wel het verschil. Het is één van de vele voorbeelden van de geweldige gastvrijheid die we hier zien. Een bezoek aan Restaurant HJ’57 staat bol van de oprechte hartelijkheid, die deze onderneming zo kenmerkt.

lekker eten. gezellige ambiance.

we zien je graag een keer in ons restaurant!